Tickets

WALLSTREET festival är en resa, där vägen är lika viktig som målet. Det finns olika typer av Tickets beroende på om man är Partner, boende eller besökare. För att vara med i festivalen som Partner köper man in sig med en "GOLD Ticket". För boende och besökare finn "Rainbow Ticket" och enkla Tickets för olika event. För att boka biljetter eller se pågående event, gå in på sidan "Event".

Rainbow Ticket

Riktar sig till medborgare och tillresta som vill ta del av festivalens olika event. För att boka biljetter eller se pågående event, gå till sidan "Event".

Läs mer

Gold Ticket

Riktar sig till HUVUDPARTNERS - kommuner och företag i Sverige - som medverkar genom finansiering av konst på eller vid egna fastigheter.

Läs mer

School free

Riktar sig till dig som arbetar med någon typ av pedagogisk verksamhet, exempelvis skola, förskola, kulturskola eller fritidsverksamhet.

Läs mer

School co-lab

Er verksamhet hyr in en professionell konstnär som leder arbetet med era deltagare under workshops motsvarande två dagar.

Läs mer

Support Ticket

Riktar sig till OFFICIELLA LEVERANTÖRER och BRANSCHORGANISATIONER som bidrar med bra priser på varor och tjänster av högt värde.

Läs mer

Diamond Ticket

Riktar sig till GLOBALA PARTNERS som bidrar med resurser med sikte på den globala arenan

Läs mer